Om os

knitfulness.dk er en webshop med bæredygtigt kvalitetsgarn og tilbehør. Garnerne er nøje udvalgt, så de på den ene eller anden måde støtter op om FN's 17 verdensmål omhandlende bæredygtighed. Der er tale om økologi og dyrevelfærd, genanvendte materialer og fairtrade produkter. Du kan altså med god samvittighed købe garn hos knitfulness.dk.

Som navnet antyder har knitfulness.dk fokus på den afstressende effekt af den kreative proces. Ordet knitfulness er en sammensmeltning af ordene knit (strik på engelsk) og mindfulness og betyder altså mindful strik. Mindfulness handler om at være tilstede i nuet, at være opmærksom og at være accepterende uden at dømme. Dette nærvær tager ofte udgangspunkt i vejrtrækningen og kan overføres til strik ved at have et bestemt fokus, mens man strikker. Man kan fx have opmærksomheden rettet mod rytmen, lyden af pindene, eller hvordan garnet føles mellem fingrene. 

knitfulness.dk vil gerne gøre det nemt at hente inspiration og handle garn til et nyt kreativt projekt, og derfor tilbyder webshoppen mulighed for at købe kits bestående af garn, opskrift og pinde med kun få klik. Du sammensætter selv farverne.
Endvidere er der mulighed for nem og hurtig betaling med MobilePay.

Kvalificeret vejledning og god service er vigtigt hos knitfulness.dk. Ring eller send en mail; så svarer vi hurtigst muligt.

Webshoppen suppleres med inspirerende kurser/workshops om strik som en meningsfuld, mindful og afstressende aktivitet.